Mindenki szereti a burgonyagyűrűket, különösen a gyerekek szeretik nagyon. 20-30 perc alatt elkészítheted ezt a BURGONYARARIKÁT, úgyhogy azonnal kezdjük is a receptet.
Megjegyzés: - Csak akkor készítsük el, amikor enni szeretnénk, mert később puha lesz.
Hozzávalók a burgonyakarikák készítéséhez: -
- Főtt burgonya: 4
- Karnliszt/búzadara por: 1/2 csésze
- Só: 1/2 tk
- Kóstoló só: 1/2 teáskanál
- Köménypor: 1/2 tk
- Fekete bors por: 1/2 tk
- Kurkuma por: 1/4 tk
- Olaj: szűréshez
A burgonya karikák elkészítési módja:
- Először is hámozd meg a burgonyát, és szedj belőle pépet.2. Ezután tegyünk bele kukoricalisztet, sót, kóstolósót, köményport, feketeborsport és kurkumaport.3. Most mindent jól keverjünk össze. Találkozás után valami ilyesmi lesz5. Ezután vegyünk a burgonya tésztából, és nyújtsuk szét az ujjainkkal.7. Ezután vágja le bármelyik sarokból vagy bármely ekkora fedőből.8. Majd a kisebbik a saroktól pont a közepébe vágja.9. És igen szia, szükségünk van a középső részre a gyűrűkhöz, ami le van másolva.10. Közepes lángon hevítsük fel az olajat, és tegyük bele a karikákat.11. A karikák 2-3 másodperc alatt lebegnek, közepes lángon sütjük aranyszínűre.12. És már majdnem kész, most kivesszük.És végre kész.Ha ezt megmutatom, láthatod, milyen ropogósnak tűnik.Tehát ezt a burgonyakarikát ki kell próbálnia otthon, és ha kétségei vannak, kérdezzen a megjegyzés rovatban. Ezen kívül, ha más receptről szeretnél tudni, akkor azt is megkérdezheted. ÉLVEZZEN EGYÉRE!!
0 Megjegyzések